YMB2

De eerste luchtzuiveraar voorzien van een CO2-sensor

Ontdek de YMB2 luchtzuiveraar!

De YMB2 luchtreiniger is ideaal voor middelgrote tot grote woonkamers,  slaapkamers, kantoren en algemene ruimtes. De installatie heeft een capaciteit tot 84m². Dankzij zijn elegant design past hij in elk interieur.

De YMB2 is uitgerust met een HEPA 13 filter en verwijdert tot 99,95% van alle virussen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen in de binnenlucht.

De luchtzuiveraar is uitgerust met een WiFi-verbinding waardoor de installatie via de iPhone of andere smartphones (Android) bestuurd kan worden.

YH2
YP1-Yawi-luchtzuiveraar

De YMB2 doet meer dan zuiveren alleen

Combineer luchtzuivering én

CO2-meting

AWICO2-meter

De YAWI luchtzuiveraar is de eerste in zijn soort die uitgerust is met een CO2-sensor. Dankzij deze sensor geeft de installatie aan wanneer het tijd is om de ruimte te ventileren en nieuwe lucht binnen te laten.

Wist je dat het in België sterk aangeraden wordt om een CO2-sensor te plaatsen in o.a. klaslokalen, horeca en kapperszaken? Dankzij de YAWI luchtzuiveraar mét CO2-sensor kan je niet alleen de luchtkwaliteit meten maar deze ook verbeteren.

Hepa 13 filter

De YMB2 is voorzien van een HEPA 13 filter van medische kwaliteit. Deze filter verwijdert aerosolen, virussen, bacteriën, micropartikels en ziektekiemen.

De HEPA 13 filter is essentieel voor een zuivere levenskwaliteit en helpt ook klachten van astma, allergieën en ademhalingsproblemen verminderen. Dankzij deze filter worden 99,95% van alle verontreinigende stoffen uit de lucht verwijdert.

Wil je een nóg beter resultaat verkrijgen of ondervind je veel last van bovenvernoemde aandoeningen? Dan is de YMB2+ met HEPA 14 filter misschien wel iets voor jou.

HOE WERKT DE YMB2 LUCHTZUIVERAAR?

De YAWI luchtzuiveraars beschikken over een 7-in-1 filtratiesysteem, een HEPA 13 filter en een
CO2-sensor. De luchtzuiveraar zuigt binnenlucht op en laat deze circuleren door een combinatie van een UV-C lamp en een reeks filters waarbij de vervuilde lucht vastgehouden en verwijderd wordt.
Het resultaat is schone lucht dat in jouw binnenruimte uitgeblazen wordt.

Dankzij een overzichtelijke display op de luchtzuiveraar blijf je steeds op de hoogte van de
CO2-waarden en de hoeveelheid fijnstof in de lucht, waardoor je steeds een inzicht behoudt in de luchtkwaliteit van de ruimte.

HEPA 13 filter

De HEPA 13 filter van medische kwaliteit verwijdert tot 99,95% van alle virussen, bacteriën en verontreinigende stoffen. Via een display op de luchtzuiveraar kan je zien wanneer de filter vervangen dient te worden.

CO2-sensor

De sensor geeft een melding wanneer het CO2-gehalte te hoog is en het tijd is om de ruimte te ventileren en verse lucht in de ruimte te laten.

Bediening via touchscreen

Via een touchscreen kan de stand van de luchtzuiveraar aangepast worden, kan er een kinderslot en timer ingesteld worden en de UV-C lamp in- en uitgeschakeld worden.

Smartphone bediening

Dankzij WiFi kan je toestel zowel handmatig als via de app bediend worden. Zo kan je de luchtkwaliteit vanop afstand controleren en bijsturen.

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN LUCHTZUIVERAAR VOOR JE COMMERCIËLE RUIMTE?

Yawi_Familie

 De YAWI luchtzuiveraar YMB2 kan geplaatst worden in kantoren, werkruimtes, leslokalen en commerciële ruimtes zoals kapperszaken, restaurants en cafés tot 84m².

Door meerdere luchtzuiveraars te plaatsen, kan je ruimtes tot 200m² van zuivere lucht voorzien. Bovendien bevat de YAWI luchtzuiveraar ook een CO2-sensor waarvan het gebruik in België in openbare ruimtes sterk wordt aangeraden.

Heb je niet onmiddellijk een idee welke luchtzuiveraar(s) past/passen in jouw commerciële ruimte? Onze YAWI expert komt graag bij jou langs om een luchtmeting uit te voeren en je te adviseren over welke YAWI luchtreinigers geschikt zijn voor jou. Ontdek er hier meer over.

 

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

Zuiveringstechnologie van ziekenhuiskwaliteit

Getest door SGS & onafhankelijke labo’s

Virusvrije filter technologie

0.1um medische kwaliteit HEPA

99,9% bacteriële verwijderingsgraad

254nm UVC- lichtsterilisatie

Hoge CADR (Clean Air Delivery Rate)

HEPA H14 H13 filters met een lange levensduur

WIL JE MEER TE WETEN KOMEN OVER HOE JIJ JOUW binnenruimte GEZOND KAN HOUDEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Heb jij een vraag over de technologie van dit YAWI toestel? Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder!

VOLG YAWI OOK OP: