Gezonde lucht in de horeca  

Gerust ademen, leven en genieten

Luchtzuiveraars voor een gezonde omgeving.

Uiteten of iets gaan drinken met familie en vrienden is een gezellige en sociale ervaring. Wat als jij ervoor kan zorgen dat je klanten dit kunnen ervaren in een gezonde luchtkwaliteit?

 De YAWI  luchtzuiveraar met ingebouwde CO2-meter zuivert en desinfecteert jouw lucht. De kans op besmettingen met COVID-19 en andere virussen daalt met 90%. Dankzij de YAWI luchtreiniger kunnen je klanten op elk moment veilig blijven genieten. 

De mobiele YAWI luchtzuiveraar is een erkend hulpmiddel in de strijd tegen Covid-19 en staat op de officiële lijst van de Federale Overheid. YAWI is de eerste Belgische luchtzuiveraar op de markt met ingebouwde CO2-sensor. 

Investeren in YAWI is een goede investering in betere luchtkwaliteit, met een compleet servicepakket. 

Bescherm je personeel en klanten met gezonde lucht. 

Voordelen van luchtzuivering in de horeca

Geen schrik voor een uitbraak

Onze YAWI luchtzuiveraars voorzien jouw zaak van gefilterde, gezonde lucht. Zo hoef je geen schrik te hebben voor een nieuwe Corona uitbraak of een andere pandemie. Je bent beschermd met jouw luchtzuiveraar!

Filtert de lucht zonder afleiding

Onze hoogwaardige luchtzuiveraars zuiveren in alle stilte jouw ruimtes. Doordat het raam niet constant open moet, ervaar je geen lawaai meer van de straten. Dat zorgt ervoor dat je gezellig kan blijven babbelen met elkaar. Ook wordt vervuilde lucht buitengehouden, wat de rustige sfeer extra behoudt.

Minder bacteriën en virussen

Met gecertificeerde filters van medische kwaliteit worden bacteriën en virussen zoals griep en corona uit de lucht gezuiverd. Minder afwezigheden door ziekte betekent minder leerachterstand.

Behoudt de warmte in de wintermaanden

Met een luchtzuiveraar is het niet meer nodig een raam te openen om de ruimte te verluchten. Hierdoor kan je gezellig tafelen in de warmte en blijft de koude lucht buiten.

Vraagt weinig aandacht

Alle luchtreinigers zijn makkelijk bedienbaar via onze app. Zo kunnen alle ruimtes vanop afstand gecontroleerd en opgevolgd worden. Geen extra afleiding dus voor het horecapersoneel.

Laag in energieverbruik

Onze toestellen zijn energiezuinig ontworpen. Omdat de ramen niet constant meer moeten openstaan kan je ook besparen op de energiefactuur.

Ik wou mijn klanten altijd al het beste geven, en nu kan ik dit ook in een gezonde omgeving. De resultaten van de luchtmeting in mijn zaak waren verbluffend. Op voorhand was er een grote luchtvervuiling aanwezig. Met de zuiveraar verbeterde de kwaliteit aanzienlijk.”

– Gilles, eigenaar & kok bij Track 75

YMB1+

Wat halen de YAWI luchtzuiveraars uit de lucht?

 

YMB1+

Een YAWI luchtreiniger voor elk ruimte.

YAWI luchtzuivering

YAWI is een Belgisch ontwerp van topniveau

Onze luchtreinigers zijn geschikt voor ruimtes tot maar liefst 170 m². Afhankelijk van de ruimte en de context, hebben we voor iedere situatie een andere luchtzuiveraar.

Onze toestellen zijn bovendien de eerste op de markt met een ingebouwde CO2-sensor. Zo kan je de luchtkwaliteit en de CO2-waarden in jouw ruimtes constant monitoren.

YAWI combineert een uitstekende zuivering met desinfectie van de lucht en maakt uitsluitend gebruik van filters van medische kwaliteit. Fijnstof, pollen, virussen, bacteriën en vluchtige organische stoffen worden radicaal aangepakt zodat klanten en personeel vrij kunnen ademen.

Voldoen aan nieuwe wetgeving van FOD Volksgezondheid

Onze luchtreinigers met HEPA 13 of 14 filter voldoen aan de nieuwe wetgeving samengesteld door de FOD Volksgezondheid (kabinet van Frank Vandenbroucke). De nieuwe wet is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de binnenlucht in openbare ruimtes.

Voor de optimalisatie van de luchtkwaliteit zal luchtzuivering door luchtzuiveraars een belangrijke rol spelen. De wet zal ook een certificerings- en labellingsysteem invoeren om transparantie te verzekeren aan het publiek over de binnenluchtkwaliteit van alle gesloten publieke ruimtes.

Voor elk type ruimte en vervuiling is er een gepaste luchtzuiveringsoplossing. 

 

Wil jij meer te weten komen over de voordelen van gezuiverde lucht binnen jouw hotel, restaurant of café en de YAWI luchtzuiveringstechnologie?
Download dan hier onze brochure.

PROJECT IN DE KIJKER: AHOI boot

 

Ahoi boot zorgt sinds september 2021 voor gezonde lucht! Na testperiode met angstige genodigden van eenprivéfeest, toen samenkomen zonder mondmasker net weer toegelaten was, was uitbater Stefaan verkocht. Hij merkte dat de angsten van de gasten gestild waren door de aanwezigheid van de luchtzuiveraar en de positieve luchtmetingen.

Ook bleven de genodigden langer op het bootfeest, waardoor ze meer consumeerden. Het is het zeker waard om te investeren in gezonde lucht.

vraag naar jouw voorstel op maat

 

Elk hotel, restaurant of café is anders, vraag daarom naar jouw luchtmeting en voorstel op maat. Zo weet je direct welk type toestel(len) jij nodig hebt.
Laat hieronder een bericht na, onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

VOLG YAWI OP: