Gezonde lucht in de medische sector

Gerust ademen, leven en behandelen

Luchtzuiveraar voor een gezonde omgeving.

Het is bekend dat virussen en ziekten kunnen opduiken in de plekken waar deze worden genezen. Vooral nu we nog steeds bezig zijn met de bestrijding van COVID-19, zijn luchtzuiveraars ongetwijfeld een must voor jouw praktijk.

Hoewel je gezondheids- en veiligheidsprotocollen toepast waarbij oppervlakken regelmatig worden gedesinfecteerd, zal het toevoegen van een luchtreiniger de verspreiding van ziekteverwekkende virussen in de lucht verhinderen.

De YAWI mobiele luchtzuiveraar met ingebouwde CO2-meter zuivert en desinfecteert jouw lucht. De kans op besmettingen met COVID-19 en andere virussen daalt met 90%. Dankzij de YAWI luchtreiniger zijn je patiënten op elk moment veilig in uw praktijk.

De YAWI mobiele luchtzuiveraar is een erkend hulpmiddel in de strijd tegen Covid-19 en staat op de officiële lijst van de Federale Overheid. YAWI is de eerste Belgische luchtzuiveraar op de markt met ingebouwde CO2-sensor. 

Investeren in YAWI is een goede investering in betere luchtkwaliteit, met een compleet servicepakket. 

Bescherm je patiënten met gezonde lucht.

Voordelen van luchtzuivering in de medische sector 

Filtert de lucht zonder af te leiden

Onze hoogwaardige mobiele luchtzuiveraars zuiveren in alle stilte jouw ruimtes. Doordat het raam niet constant open moet, ervaar je geen lawaai meer van de straten. Ook wordt vervuilde lucht buitengehouden, wat een extra voordeel is.

Minder bacteriën en virussen

Met gecertificeerde filters van medische kwaliteit worden bacteriën en virussen zoals griep en corona uit de lucht gezuiverd. Meer gezuiverde lucht betekent ook minder allergieën.

 

Vraagt weinig aandacht

Alle luchtreinigers zijn makkelijk bedienbaar via onze app. Zo kunnen alle ruimtes vanop afstand gecontroleerd en opgevolgd worden. Geen extra afleiding dus voor jou. Je focus ligt dan steeds op jouw patiënten.

Filtert de lucht zonder af te leiden

Onze hoogwaardige luchtzuiveraars zuiveren in alle stilte jouw ruimtes. Doordat het raam niet constant open moet, ervaar je geen lawaai meer van de straten. Ook wordt vervuilde lucht buitengehouden, wat een extra voordeel is.

Behoudt de warmte in de wintermaanden

Met een luchtzuiveraar is het niet meer nodig een raam te openen. Hierdoor blijft de warmte binnen en de koude buiten.

Laag in energieverbruik

Onze toestellen zijn energiezuinig ontworpen. Omdat de ramen niet constant meer moeten openstaan, kan je zo ook besparen op de reeds hoge energiefacturen.

HEPA-14 filter

Onze mobiele mobiele YAWI luchtzuiveraars beschikken over een filtersysteem van medische kwaliteit. Dankzij een HEPA-14 filter wordt er tot 99,995% van de schadelijke stoffen, virussen en bacteriën uit de lucht gehaald.

“Het virus – 1.000 keer kleiner dan zo’n deeltje – verspreidt zich via die aerosolen wanneer besmette mensen uitademen, niezen en hoesten en overleeft dan enkele uren. Dus hoe sneller de lucht gezuiverd, hoe kleiner het besmettingsgevaar.”

– Bert Blocken, TU eindhoven/KU Leuven

YMB1+

Wat halen de YAWI luchtzuiveraars uit de lucht? 

YMB1+

Een YAWI luchtreiniger voor elke ruimte.

YAWI luchtzuivering

YAWI is een Belgisch ontwerp van topniveau

Onze luchtreinigers zijn geschikt voor ruimtes tot maar liefst 170 m². Afhankelijk van de ruimte en de context, hebben we voor iedere situatie een andere luchtzuiveraar.

Onze toestellen zijn bovendien de eerste op de markt met een ingebouwde CO2-sensor. Zo kan je de luchtkwaliteit en de CO2-waarden in jouw praktijk of wachtruimte constant monitoren.

YAWI combineert een uitstekende zuivering met desinfectie van de lucht en maakt uitsluitend gebruik van filters van medische kwaliteit. Fijnstof, pollen, virussen, bacteriën en vluchtige organische stoffen worden radicaal aangepakt zodat jij en jouw klanten vrij kunnen ademen.

Voldoen aan nieuwe wetgeving van FOD Volksgezondheid

Onze luchtreinigers met HEPA 13 of 14 filter voldoen aan de nieuwe wetgeving samengesteld door de FOD Volksgezondheid (kabinet van Frank Vandenbroucke). De nieuwe wet is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de binnenlucht in openbare ruimtes.

Voor de optimalisatie van de luchtkwaliteit zal luchtzuivering door luchtzuiveraars een belangrijke rol spelen. De wet zal ook een certificerings- en labellingsysteem invoeren om transparantie te verzekeren aan het publiek over de binnenluchtkwaliteit van alle gesloten publieke ruimtes.

Voor elk type ruimte en vervuiling is er een gepaste luchtzuiveringsoplossing. 

 

Wil jij meer te weten komen over de voordelen van gezuiverde lucht binnen jouw praktijk of wachtruimte en de YAWI luchtzuiveringstechnologie?
Download dan hier onze brochure.

VRAAG NAAR JOUW VOORSTEL OP MAAT

Elke praktijk is anders, vraag daarom naar jouw luchtmeting en voorstel op maat. Zo weet je direct welk type toestel(len) jij nodig hebt.
Laat hieronder een bericht na, onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op.

VOLG YAWI OP: