Haal gezonde lucht in huis

met een YAWI luchtzuiveraar 

Gezond ademen, leven en slapen

Waarom een luchtreiniger in huis halen?

Heb je er al eens bij stilgestaan dat de lucht in huis tot tien keer meer vervuild is dan buitenlucht? Die vervuiling wordt veroorzaakt door oa. fijnstof, allergenen, pollen, rook, formaldehyde van meubels en onaangename geuren. Al deze zaken hebben een negatieve impact op onze gezondheid en kunnen leiden tot verschillende klachten en ziekten. Met een YAWI luchtzuiveraar kan je de klachten verlichten en zelfs vermijden.

Een Yawi luchtreiniger zuivert niet alleen de lucht. Dankzij de desinfecterende functie worden ook virussen zoals Covid-19 en de jaarlijkse griep uit de lucht gefilterd. Je hoeft dus geen schrik meer te hebben wanneer je vrienden of familie uitnodigt bij je thuis. Voor je bezoek schakel je de functie in en na vertrek laat je het toestel nog even verder zuiveren. De besmettingskans daalt hierdoor met 90%. Geniet zonder zorgen én in zuivere lucht van je bezoek.

Geniet van een gezonde leefomgeving.

 

Wat halen de YAWI luchtzuiveraars uit de lucht? 

Terwijl we ademhalen worden we blootgesteld aan heel wat vervuilde stoffen. Onze luchtreinigingstoestellen verzachten allergieën, astma en andere luchtwegklachten en doden virussen en bacteriën. Een luchtreiniger laat je ook genieten van gezonde lucht zonder fijnstof, vieze geuren en ongezonde rook.

wat haalt een zuiveraar uit de lucht

    

YP1-Yawi-luchtzuiveraar

Hoe werken de YAWI luchtzuiveraars? 

De YAWI luchtreiniger is een all-in-one oplossing die de drie meest toegepaste luchtreinigingstechnieken combineert: luchtfiltratie via medische HEPA-filters, luchtionisatie en UV-C-straling.  Het toestel zuigt binnenlucht op en laat deze circuleren door een combinatie van een UV-C-lamp en een reeks filters waarbij de vervuilde lucht vastgehouden en verwijderd wordt. Het resultaat is schone lucht dat in jouw binnenruimte uitgeblazen wordt. De YAWI luchtzuiveraars zijn officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19 en staan op de lijst opgemaakt door de Federale Overheidsdienst.  

Mobiele zuiveraar

De luchtzuiveraar kan op elke plaats in huis geïnstalleerd worden. Dankzij zijn mobiele karakter kan deze ook verplaatst worden. 

Koolstoffilter

De koolstoffilter vermindert CO2, verwijdert geuren en neutraliseert VOC’s. De filterlaag kan schadelijke gassen zoals formaldehyde, rook, geuren en VOC’s efficiënt en duurzaam absorberen. 

CO2-sensor

De sensor geeft een melding wanneer het CO2-gehalte te hoog is en het tijd is om de ruimte te ventileren en verse lucht in de ruimte te laten.

UV-C lichtsterilisatie

Krijg je bezoek? Zet dan de UV-C lamp aan zodat micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels) uit de lucht gefilterd worden. Deze technologie zorgt dat er 90% minder kans is op besmettingen.  

Smartphone bediening

De zuiveraar kan via touchscreen bediend worden, maar dankzij WiFi kan je toestel ook via de app bediend worden. Zo kan je de luchtkwaliteit vanop afstand controleren en bijsturen.

Kinderslot

Dankzij het kinderslot hoef je geen schrik te hebben dat kinderen ongezien de instellingen van je luchtzuiveraar aanpassen. 

Fluisterstil

De zuiveraar maakt weinig lawaai. Dankzij zijn stille karakter kan de luchtreiniger ook perfect in de slaapkamer geplaatst worden. 

HEPA 13 of 14 filter

Elk toestel beschikt over een medische HEPA filter. Onze plus-toestellen zijn uitgerust met een HEPA 14 filter, wat ze ideaal maakt voor mensen met allergieën, astma en andere luchtwegklachten. 

YMB1+

Een luchtzuiveraar voor elke woon- & slaapkamer

Hoe kies ik een toestel dat bij
mij past?

HEPA 13– of HEPA 14-filter

De YAWI toestellen worden opgesplitst in twee groepen: toestellen met medische HEPA 13-filter en toestellen met medische HEPA 14-filter. Onze standaardtoestellen (HEPA 13) verwijderen virussen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen met een efficiëntie van 99,95%.

De luchtzuiveraars met HEPA 14-filter zijn geschikt voor mensen met allergieën en andere aandoeningen die effect hebben op de luchtwegen. Deze filter zuivert nóg fijnere deeltjes en verwijdert tot 99,99% van alle verontreinigende stoffen in de lucht.  

Oppervlakte van je woon- of slaapkamer

Afhankelijk van de oppervlakte van je woon- of slaapkamer, heb je een ander type luchtreiniger nodig. De standaardtoestellen (HEPA 13) worden ingedeeld in drie klassen: tot 48m², tot 84m² en tot 94m².  De plustoestellen (HEPA 14) reinigen ruimtes tot 38m², 65m² en 94m².

wAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 

Wij hebben een YAWI luchtzuiveraar gekocht, en super content ermee. Voor heel het gezin. Als we nu bezoek hebben, ligt die zeker en vast aan zonder ons te moeten storen van het geluid. De oudste zoon heeft ook minder last van zijn allergie binnenhuis, en ik gebruik hem zelf bij het fietsen indoor. Hier voel ik me toch beter mee. Gewoon ideaal. Thx voor de goede uitleg bij al mijn vragen voor ik had beslist welke ik ging kopen.

Mounir Algham

We gebruiken de YAWI nu al even op de kamer van onze dochter. We merken een kleine verandering in haar slaappatroon. Er wordt minder gehoest ’s nachts en ze ademt rustiger. Langer slapen zit er nog niet in, maar dat is waarschijnlijk de aard van het beestje. 😉 Zeker in deze periodes met veel verkoudheden en virussen zijn we tevreden dat we deze mogelijkheid kunnen aanbieden aan onze dochter om in een gezonde leefomgeving te slapen. De combinatie met ons ventilatiesysteem doet volgens ons wonderen. Sowieso zou ik het aan iedereen aanbevelen

Tom Vanderghinste

hEB JE EEN VRAAG VOOR ONZE EXPERTS?

 

Heb je een vraag over één van onze toestellen? Niet helemaal zeker welk toestel bij jou past? Laat dan hier een berichtje na, onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

VOLG YAWI OP: