Gezonde lucht in een schoonheidssalon/kapsalon 

Gerust ademen, leven en genieten

Luchtzuiveraar voor een gezonde omgeving.

Genieten in een schoonheidssalon of kapsalon kan een heerlijke ervaring zijn. Er worden verschillende behandelingen en diensten aangeboden om je te helpen ontspannen en te verzorgen. Maar om je algemeen welzijn te bevorderen is ook gezonde lucht nodig. Hierbij biedt de YAWI luchtzuiveraar verlichting.

In een schoonheidssalon of kapperszaak is het belangrijk om de luchtkwaliteit in de zaak te waarborgen. Een goede luchtkwaliteit speelt een belangrijke rol in het welzijn van klanten, medewerkersen jezelf, en kan de ervaring maken of breken.

De producten en chemicaliën die gebruikt worden, kunnen schadelijke dampen afgeven die de luchtkwaliteit in de binnenruimtes kunnen verminderen en zo de gezondheid van klanten, medewerkers en jezelf in gevaar brengen. De luchtkwaliteit optimaliseren is dus van cruciaal belang.

Investeren in YAWI is een goede investering in betere luchtkwaliteit, met een compleet servicepakket. 

kantoor

Bescherm je klanten, werknemers en jezelf met gezonde lucht.

Voordelen van luchtzuivering in een schoonheidssalon en kapsalon

Filtert geuren

Tijdens schoonheidsbehandelingen komen veel geuren vrij. Die geuren komen van producten zoals: nagellak, haarverf, hars en oliën, … Met de juiste luchtreiniger kunnen deze geuren verminderd worden.

Minder bacteriën en virussen

Met gecertificeerde filters van medische kwaliteit worden bacteriën en virussen zoals griep en corona uit de lucht gezuiverd. Dit zorgt voor vermindering van risico’s op afwezigheid wegens ziekte bij het personeel.

Vraagt weinig aandacht

Alle luchtreinigers zijn makkelijk bedienbaar via onze app, waardoor het personeel deze op afstand kan controleren en beheren. Op deze manier kan de luchtkwaliteit in het salon voortdurend in de gaten gehouden worden. Zo kunnen klanten altijd genieten van een frisse en gezonde omgeving.

Verwijdert chemicaliën of chemische dampen

Onze hoogwaardige luchtzuiveraars zuiveren chemicaliën en chemische dampen uit de lucht, geproduceerd door bijvoorbeeld permanente haarkleuring, haarlak en andere producten. De actieve koolstoffilter bewijst hierbij zijn nut.

Vermindering van allergenen

Met een luchtzuiveraar verlaag je de kans op allergenen zoals pollen of de huisstofmijt die ook in schoonheidssalons kunnen voorkomen. Onze HEPA filter helpt hierbij.

Laag in energieverbruik

Onze toestellen zijn energiezuinig ontworpen. Omdat de ramen niet constant meer moeten openstaan kan je ook besparen op de energiefactuur.

Mijn luchtzuiveraar is een zegen voor mijn longen en neus. Ik kan nu de hele dag door knippen en stylen zonder de gevolgen van de sterke chemische geuren van de producten die ik gebruik.

– Emma,  kapster

YMB1+

Wat halen de YAWI luchtzuiveraars uit de lucht? 

YMB1+

Een YAWI luchtreiniger voor elk kapsalon en schoondheidssalon

YAWI luchtzuivering

YAWI is een Belgisch ontwerp van topniveau

Onze luchtreinigers zijn geschikt voor ruimtes tot maar liefst 170 m². Afhankelijk van de ruimte en de context, hebben we voor iedere situatie een andere luchtzuiveraar.

Onze toestellen zijn bovendien de eerste op de markt met een ingebouwde CO2-sensor. Zo kan je de luchtkwaliteit en de CO2-waarden in de salons constant monitoren.

YAWI combineert een uitstekende zuivering met desinfectie van de lucht en maakt uitsluitend gebruik van filters van medische kwaliteit. Fijnstof, pollen, virussen, bacteriën en vluchtige organische stoffen worden radicaal aangepakt zodat klanten en personeel vrij kunnen ademen.

Erkend door de FOD Volksgezondheid

De mobiele YAWI luchtzuiveraars zijn de eerste luchtreinigers van Belgische ontwikkeling die beschikken over ionisatie, een medische HEPA-13 of -14 filter én een CO2-sensor.

Al onze toestellen voldoen aan de Europese normen en zijn officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19 en staan op de lijst opgemaakt door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid.

Voor elk type ruimte en vervuiling is er een gepaste luchtzuiveringsoplossing. 

 

Wil jij meer te weten komen over de voordelen van gezuiverde lucht binnen jouw schoonheidssalon en de YAWI luchtzuiveringstechnologie?
Download dan hier onze brochure.

VRAAG NAAR JOUW VOORSTEL OP MAAT

Elk salon is anders, vraag daarom naar jouw luchtmeting en voorstel op maat. Zo weet je direct welk type toestel(len) jij nodig hebt.
Laat hieronder een bericht na, onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op.

VOLG YAWI OP: