Ontdek alles over de YAWI luchtzuiveraars

Intelligente technologie

Zuiveringstechnologie van ziekenhuiskwaliteit

Getest door SGS & onafhankelijke labo’s

Virusvrije filter technologie

0.1um medische kwaliteit HEPA

99,9% bacteriële verwijderingsgraad

254nm UVC- lichtsterilisatie

Hoge CADR (Clean Air Delivery Rate)

HEPA H14 H13 filters met een lange levensduur

De eerste luchtzuiveraars voorzien van een CO2-sensor

Waarom een luchtzuiveraar plaatsen? 

Wist je dat de lucht in binnenruimtes tot 5 keer meer vervuild is dan buitenlucht? Deze vervuilde binnenlucht heeft een directe invloed op onze gezondheid. Hoofdpijn, irritaties van neus, keel en ogen, luchtweginfecties, astma en andere ziekten zoals kanker kunnen allemaal beïnvloed zijn door de lucht in de ruimte waarin je je bevindt. Bovendien bevat binnenlucht ook meer chemische stoffen dan buitenlucht.

Gezonde lucht is belangrijk voor een goed fysiek én mentaal welzijn van ieder mens: volwassen en kinderen.

Met een YAWI luchtzuiveraar kan je tot 99,995% van de virussen en bacteriën in de binnenlucht verwijderen.

Onze toestellen zijn officieel een hulpmiddel in de strijd tegen Covid-19.

YP1-Yawi-luchtzuiveraar

Wat verontreinigt onze binnenlucht?

Er zijn 3 grote groepen luchtverontreinigers

VOC’s

VOC’s zijn vluchtige, chemische stoffen die vrijkomen uit bouwmaterialen (lijm, verf, bewerkt hout, linoleum…) en interieurobjecten (meubels, decoratie, kaarsen…). De belangrijkste bron van VOC’s zijn schoonmaakproducten.

Fijnstof

Fijnstof komt vrij tijdens heel wat verschillende activiteiten: van stofzuigen tot koken en binnenhuishobby’s zoals knutselen en schilderen, maar even goed wanneer de kinderen op de zetel springen of wanneer je over het tapijt wandelt.

Dieren, pollen & micro-organismen

De derde groep omvat dierenharen, pollen en micro-organismen zoals huisstofmijt, bacteriën, virussen (COVID-19) en schimmels. Deze kunnen verschillende allergieën veroorzaken : hooikoorts, astma, huisstofmijtallergie…Webshop

Hoe werken de YAWI luchtzuiveraars?

De YAWI luchtzuiveraars beschikken over een CO2-sensor en zijn uitgerust met verschillende functies voor de optimalisatie van luchtzuivering.

De luchtzuiveraars zuigen binnenlucht op en laat deze circuleren door een combinatie van een UV-C lamp en een reeks filters waarbij de vervuilde lucht vastgehouden en verwijderd wordt.
Het resultaat is schone lucht die in jouw binnenruimte uitgeblazen wordt.

 

HEPA 13 of 14 filter

Elk toestel beschikt over een HEPA 13 of 14 filter. Deze voldoen aan de norm EN1822:2019, wat betekent dat ze voldoet aan de aangegeven verwijderingsefficiëntie, namelijk 99,95% of 99,99%.

CADR-waarde

De Clean Air Delivery Rate geeft aan hoeveel kubieke meter de luchtreiniger zuivert per uur. Hoe hoger de waarde, hoe sneller de luchtzuiveraar vervuiling uit de lucht kan verwijderen.

CO2-sensor

De sensor geeft een melding wanneer het CO2-gehalte te hoog is en het tijd is om de ruimte te ventileren en verse lucht in de ruimte te laten.

UV-C lichtsterilisatie

De UV-C lamp maakt micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels) onschadelijk voordat deze de filters bereiken.

Koolstoffilter

De koolstoffilter vermindert CO2, verwijdert geuren en neutraliseert VOC’s. De filterlaag kan schadelijke gassen zoals formaldehyde, rook, geuren en VOC’s efficiënt en duurzaam adsorberen.

Ionisatie

Hierbij worden virussen en bacteriën buiten het toestel vernietigd

Smartphone bediening

Dankzij WiFi kan je toestel zowel handmatig als via de app bediend worden. Zo kan je de luchtkwaliteit vanop afstand controleren en bijsturen.

Touchscreen bediening

Via het touchscreen kunnen de verschillende functies bediend worden: timer, kinderslot, draaistand… Op het touchscreen kan je aflezen wanneer de filter vervangen moet worden.

CRM YAWI & CARE BY CEO’S 4 CLIMATE SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR.

OP ZOEK NAAR EEN TOTAALOPLOSSING?

De YAWI luchtzuiveraars zuiveren en desinfecteren de lucht. De CRM Fog van Care by CEO’s 4 Climate zorgt voor een grondige oppervlaktedesinfectie.

De CRM FOG verspreidt namelijk een droge, onzichtbare, desinfecterende mist door volledige binnenruimtes. Zo houdt dit toestel uw binnenruimtes veilig en virusvrij ter bescherming van uw klanten, medewerkers en uzelf.

De combinatie van de twee toestellen tilt de veiligheid van ruimtes naar een nóg hoger niveau. Meer informatie over de CRM FOG vind je hier terug.

WIL JE MEER TE WETEN KOMEN OVER HOE JIJ JOUW binnenruimte GEZOND KAN HOUDEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Heb jij een vraag over de technologie van onze toestellen? Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder!

VOLG YAWI OP: