Gezonde lucht in woningen

Gerust ademen, leven en wonen

Waarom een luchtreiniger in huis halen?

Heb je er al eens bij stilgestaan dat de lucht in huis tot tien keer meer vervuild is dan buitenlucht? Die vervuiling wordt veroorzaakt door o.a. fijnstof, allergenen, pollen, rook, formaldehyde van meubels en onaangename geuren. Al deze zaken hebben een negatieve impact op onze gezondheid en kunnen leiden tot verschillende klachten en ziekten. Met een mobiele YAWI luchtzuiveraar kan je de klachten verlichten en zelfs vermijden.

 

Een YAWI luchtreiniger zuivert niet alleen energiezuinig de lucht, waardoor je geen schrik moet hebben voor hoge energiefacturen. Dankzij de desinfecterende functie worden ook virussen zoals Covid-19 en de jaarlijkse griep uit de lucht gefilterd. Je hoeft dus geen schrik meer te hebben wanneer je vrienden of familie uitnodigt bij je thuis. Voor je bezoek schakel je de functie in en na vertrek laat je het toestel nog even verder zuiveren. De besmettingskans daalt hierdoor met 90%. Geniet zonder zorgen én in zuivere lucht van je bezoek.

Geniet van een gezonde leefomgeving.

Voordelen van luchtzuivering in een woning 

Compact design

Onze YAWI luchtzuiveraars komen in verschillende maten! Zo past de luchtzuiveraar perfect in jouw oppervlakte, zonder echt op te vallen. 

Filtert de lucht in alle stilte

Onze hoogwaardige luchtzuiveraars zuiveren in alle stilte jouw woning. Doordat het raam niet constant open moet, ervaar je geen lawaai meer van de straten en wordt vervuilde lucht buitengehouden, wat zeker voor stadswoningen een probleem is. 

Minder bacteriën en virussen

Met gecertificeerde filters van medische kwaliteit worden bacteriën en virussen zoals griep en corona uit de lucht gezuiverd. Zo blijft je gezin vrij van ziektekiemen.

Behoudt de warmte in de wintermaanden

Met een luchtzuiveraar is het niet meer nodig een raam te openen. Hierdoor blijft de warmte binnen en de koude buiten.

Vraagt weinig aandacht

Alle luchtreinigers zijn makkelijk bedienbaar via onze app. Zo kan jouw woning vanop afstand gecontroleerd en opgevolgd worden.

Laag in energieverbruik

Onze toestellen zijn energiezuinig ontworpen. Omdat de ramen niet constant meer moeten openstaan kan je ook besparen op de energiefactuur. Zo kunnen de reeds hoge energiefacturen ingeperkt worden.

“Met de YAWI luchtzuiveraar voel ik me toch beter. Gewoon ideaal

– Mounir Algham

YMB1+

Wat halen de YAWI luchtzuiveraars uit de lucht? 

YMB1+

Een YAWI luchtreiniger voor elke woning.

YAWI luchtzuivering

YAWI is een Belgisch ontwerp van topniveau

Onze luchtreinigers zijn geschikt voor ruimtes tot maar liefst 170 m². Afhankelijk van de ruimte en de context, hebben we voor iedere situatie een andere luchtzuiveraar.

Onze toestellen zijn bovendien de eerste op de markt met een ingebouwde CO2-sensor. Zo kan je de luchtkwaliteit en de CO2-waarden in jouw woning constant monitoren.

YAWI combineert een uitstekende zuivering met desinfectie van de lucht en maakt uitsluitend gebruik van filters van medische kwaliteit. Fijnstof, pollen, virussen, bacteriën en vluchtige organische stoffen worden radicaal aangepakt zodat jouw gezin vrij kan ademen.

Voldoen aan nieuwe wetgeving van FOD Volksgezondheid

Onze luchtreinigers met HEPA 13 of 14 filter voldoen aan de nieuwe wetgeving samengesteld door de FOD Volksgezondheid (kabinet van Frank Vandenbroucke). De nieuwe wet is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de binnenlucht in openbare ruimtes.

Voor de optimalisatie van de luchtkwaliteit zal luchtzuivering door luchtzuiveraars een belangrijke rol spelen. De wet zal ook een certificerings- en labellingsysteem invoeren om transparantie te verzekeren aan het publiek over de binnenluchtkwaliteit van alle gesloten publieke ruimtes.

Voor elk type ruimte en vervuiling is er een gepaste luchtzuiveringsoplossing. 

 

Wil jij meer te weten komen over de voordelen van gezuiverde lucht binnen jouw woning en de YAWI luchtzuiveringstechnologie?
Download dan hier onze brochure.

Zij genieten van zuivere lucht

 

Wij hebben een YAWI luchtzuiveraar gekocht, en super content ermee. Voor heel het gezin. Als we nu bezoek hebben, ligt die zeker en vast aan zonder ons te moeten storen van het geluid. De oudste zoon heeft ook minder last van zijn allergie binnenhuis, en ik gebruik hem zelf bij het fietsen indoor. Hier voel ik me toch beter mee. Gewoon ideaal. 

Mounir Algham 

Heb je een vraag voor onze experts?

 

Laat je vraag hieronder achter, ze nemen zo snel mogelijk contact met je op.

VOLG YAWI OP: