Gezonde lucht voor iedereen

 Heb je vragen over de keuze van jouw toestel? Vul onderstaand formulier in en dan helpen wij jou zo snel mogelijk verder.

Heb je de FAQ al eens bekeken? Misschien staat het antwoord op jouw vraag wel daar! De FAQ vind je onderaan deze pagina. 

Type gebruik

v

E-mail

info@yawi-purifiers.com

Telefoon

056 70 10 46

WhatsApp

0477 76 92 98
(enkel via bericht)

HEB JE EEN VRAAG OVER DE YAWI TOESTELLEN?

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Vind hier het antwoord op enkele veelgestelde vragen.

Waarom heb ik een luchtzuiveraar nodig?

De lucht in binnenruimtes is tot 5 keer meer vervuild dan buitenlucht. Hoofdpijn, luchtwegeninfecties, irritaties van neus, keel en ogen en astma zijn maar een paar van de medische aandoeningen die door vervuilde lucht beïnvloed worden. Met een luchtzuiveraar kan je tot 99,995% van de bacteriën, virussen en stof uit de lucht reinigen.

Wat is het verschil tussen een HEPA-13 en HEPA-14 filter?

Een HEPA 13 zuivert 99,95% van alle verontreinigende stoffen in de lucht terwijl een HEPA 14 99,99% van alle bacteriën en virussen zuivert. Een HEPA 14 is dus uitermate geschikt voor mensen met allergieën, astma of longaandoeningen.

Hoe weet ik welk toestel ik nodig heb?

Elk toestel heeft zijn eigen specificaties. Let hier vooral op de grootte van de ruimte die ze kunnen zuiveren. Meer informatie vind je bij de toestellen zelf.

Kan ik advies krijgen over het toestel dat bij mij past?

Natuurlijk! Vind je niet onmiddellijk het toestel dat bij jou past? Vul het contactformulier in en dan helpen wij je zo snel mogelijk verder. 

Hoe wordt mijn luchtzuiveraar geleverd?

Na de voltooiing van jouw bestelling gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om je pakket verzendklaar te maken. Via een erkende pakketdienst wordt jouw toestel aan huis geleverd.

Kan ik ook toestellen aankopen voor in mijn onderneming?

De Yawi luchtzuiveraars kunnen in elke type ruimte geplaatst worden, ook in jouw onderneming, horeca-zaak, kapsalon, praktijkruimte of leslokalen. Ben je op zoek naar een toestel voor jouw onderneming? Neem dan zeker contact met ons op. Bij nood aan meerdere toestellen voeren wij namelijk een gratis luchtmeting uit. 

Hoe verschilt de Yawi luchtzuiveraar van andere luchtzuiveraars?

De drie meest toegepaste luchtreinigingstechnieken zijn luchtfiltratie via HEPA filters, bipolaire luchtionisatie en het gebruik van UV-C-straling. Waar andere luchtzuiveraars enkel over een filter of een UVC-lamp beschikken, beschikken de YAWI luchtzuiveraars over de drie luchtreiningingstechnieken. Daarnaast hebben alle YAWI toestellen een ingebouwde CO2-sensor.

Andere vragen?

Heb je een andere vraag? Vul het bovenstaande contactformulier in en dan helpen wij je zo snel mogelijk verder. 

Volg ons op Facebook

@yawipurifiers

Volg ons op Instagram

#yawi.purifiers

Volg ons op LinkedIn

#yawi-purifiers