Gezonde lucht om allergieën te verzachten

Gerust ademen, leven en allergieën verzachten

Luchtzuiveraar om je allergieën te elimineren 

De luchtkwaliteit in jouw omgeving speelt een belangrijke rol in het actief functioneren, zeker met allergieën. Hoe minder optimaal de luchtkwaliteit is, hoe sneller allergieën optreden. Bovendien weten we sinds de coronacrisis dat verluchting van kleine binnenruimtes essentieel is tegen de verspreiding van virussen.

Denk ook aan je trouwe viervoeter. Ben je allergisch aan je hond, kat of een ander huisdier? Of wil je gewoon de slechte geuren elimineren van je geliefd dier? De YAWI filters van medische kwaliteit filteren en verwijderen efficiënt de allergenen en geuren uit de lucht waardoor de klachten afnemen en ademen weer een plezier wordt.

Daarbovenop vangen commerciële luchtreinigers deeltjes op die allergieën kunnen veroorzaken, zoals pollen, stofmijten, huidschilfers van huisdieren, enz. mobiele YAWI luchtreinigers vangen die allergenen in de lucht op en maken ze onschadelijk.

Bescherm jezelf met gezonde lucht. 

Voordelen van luchtzuivering in je omgeving 

Compact design

Onze YAWI luchtzuiveraars komen in verschillende maten! Zo past de luchtzuiveraar perfect in jouw oppervlakte, zonder echt op te vallen. 

HEPA-14 filter

Onze YAWI luchtzuiveraars beschikken over een filtersysteem van medische kwaliteit. Dankzij een HEPA-14 filter wordt er tot 99,995% van de schadelijke stoffen, virussen en bacteriën uit de lucht gehaald.

Minder bacteriën en virussen

Met gecertificeerde filters van medische kwaliteit worden bacteriën en virussen zoals griep en corona uit de lucht gezuiverd. Meer gezuiverde lucht betekent ook minder allergieën.

Behoudt de warmte in de wintermaanden

Met een luchtzuiveraar is het niet meer nodig een raam te openen. Hierdoor blijft de warmte binnen en de koude buiten.

Vraagt weinig aandacht

Alle luchtreinigers zijn makkelijk bedienbaar via onze app. Zo kan jouw woning vanop afstand gecontroleerd en opgevolgd worden.

Laag in energieverbruik

Onze toestellen zijn energiezuinig ontworpen. Omdat de ramen niet constant meer moeten openstaan kan je zo ook besparen op de reeds hoge energiefacturen.

“Dochter van

met astma kan bij ons nu beter ademen.

YMB1+

Wat halen de YAWI luchtzuiveraars uit de lucht? 

YMB1+

Een YAWI luchtreiniger voor elke allergie.

YAWI luchtzuivering

YAWI is een Belgisch ontwerp van topniveau

Onze luchtreinigers zijn geschikt voor ruimtes tot maar liefst 170 m². Afhankelijk van de ruimte en de context, hebben we voor iedere situatie een andere luchtzuiveraar.

Onze toestellen zijn bovendien de eerste op de markt met een ingebouwde CO2-sensor. Zo kan je de luchtkwaliteit en de CO2-waarden in jouw omgeving constant monitoren.

YAWI combineert een uitstekende zuivering met desinfectie van de lucht en maakt uitsluitend gebruik van filters van medische kwaliteit. Fijnstof, pollen, virussen, bacteriën en vluchtige organische stoffen worden radicaal aangepakt zodat je vrij kunt ademen.

Voldoen aan nieuwe wetgeving van FOD Volksgezondheid

Onze luchtreinigers met HEPA 13 of 14 filter voldoen aan de nieuwe wetgeving samengesteld door de FOD Volksgezondheid (kabinet van Frank Vandenbroucke). De nieuwe wet is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de binnenlucht in openbare ruimtes.

Voor de optimalisatie van de luchtkwaliteit zal luchtzuivering door luchtzuiveraars een belangrijke rol spelen. De wet zal ook een certificerings- en labellingsysteem invoeren om transparantie te verzekeren aan het publiek over de binnenluchtkwaliteit van alle gesloten publieke ruimtes.

Voor elk type ruimte en vervuiling is er een gepaste luchtzuiveringsoplossing. 

 

Wil jij meer te weten komen over de voordelen van gezuiverde lucht binnen om jouw allergieën te bestrijden en de YAWI luchtzuiveringstechnologie?
Download dan hier onze brochure.

Zij genieten van zuivere lucht

 

Wij hebben een YAWI luchtzuiveraar gekocht, en super content ermee. Voor heel het gezin. Als we nu bezoek hebben, ligt die zeker en vast aan zonder ons te moeten storen van het geluid. De oudste zoon heeft ook minder last van zijn allergie binnenhuis, en ik gebruik hem zelf bij het fietsen indoor. Hier voel ik me toch beter mee. Gewoon ideaal. 

Mounir Algham 

Heb je een vraag voor onze experts?

 

Laat je vraag hieronder achter, ze nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

VOLG YAWI OP: