Gezonde lucht in kantoren

Gerust ademen, leven en werken

Gezonde lucht in kantoren en vergaderzalen

Een kantoorjob uitoefenen betekent het grootste deel van de dag doorbrengen in binnenruimtes. Binnenlucht is tot vijf keer meer vervuild dan buitenlucht en virussen en bacteriën zoals griep en Covid-19 verspreiden zich gemakkelijk via aerosolen in de lucht. 

De mobiele YAWI  luchtreiniger zuivert de aangevoerde binnen- en buitenlucht en vermindert de kans op griep en coronabesmettingen op het werk tot 90%. Ook concentratieproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn en irritatie van de ogen, neus en luchtwegen verminderen aanzienlijk. 

Een betere luchtkwaliteit verbetert de prestaties van je werknemers en verhoogt te tevredenheid. Dankzij de CO2-meter en de luchtzuiveringstechnologie kan je personeel altijd in een veilige omgeving verder werken. 

De mobiele YAWI luchtzuiveraar is een slimme investering voor betere luchtkwaliteit met een compleet servicepakket. Onze toestellen zijn bovendien erkend als officieel hulpmiddel in de strijd tegen Covid-19 en staan op de lijst opgesteld door de federale overheid. 

De YAWI luchtzuiveraar is een erkend hulpmiddel in de strijd tegen Covid-19.

Voordelen van luchtzuivering in een kantoor 

Beter cognitief werkvermogen

Onze YAWI luchtzuiveraars zijn voorzien van een real-time sensor die het vervuilingsniveau in de gaten houdt en de CO2-meting aanduidt. Zo blijft jouw personeel langer aandachtig.

Filtert de lucht zonder af te leiden

Onze hoogwaardige luchtzuiveraars zuiveren in alle stilte jouw kantoor. Doordat het raam niet constant open moet, ervaar je geen lawaai meer van de straten en wordt vervuilde lucht buitengehouden, wat zeker voor stadskantoren een probleem is.

Minder bacteriën en virussen

Met gecertificeerde filters van medische kwaliteit worden bacteriën en virussen zoals griep en corona uit de lucht gezuiverd. Minder afwezigheden door ziekte betekent minder werkachterstand.

Behoudt de warmte in de wintermaanden

Met een luchtzuiveraar is het niet meer nodig een raam te openen. Hierdoor blijft de warmte binnen en de koude buiten.

Vraagt weinig aandacht

Alle luchtreinigers zijn makkelijk bedienbaar via onze app. Zo kunnen alle ruimtes vanop afstand gecontroleerd en opgevolgd worden. Geen extra afleiding dus voor het personeel.

Laag in energieverbruik

Onze toestellen zijn energiezuinig ontworpen. Omdat de ramen niet constant meer moeten openstaan kan je ook besparen op de energiefactuur. Zo kunnen de reeds hoge energiefacturen ingeperkt worden.

“Wij deden beroep op de kennis, professionaliteit en service van YAWI.

100 procent tevreden!

– Boekhoudkantoor Fisconté, Zwevegem

YAWI op kantoor

Wat halen de YAWI luchtzuiveraars uit de lucht? 

wat haalt een zuiveraar uit de lucht

Een YAWI luchtreiniger voor elke kantoor.

YAWI luchtzuivering

YAWI is een Belgisch ontwerp van topniveau

Onze luchtreinigers zijn geschikt voor ruimtes tot maar liefst 170 m². Afhankelijk van de ruimte en de context, hebben we voor iedere situatie een andere luchtzuiveraar.

Onze toestellen zijn bovendien de eerste op de markt met een ingebouwde CO2-sensor. Zo kan je de luchtkwaliteit en de CO2-waarden in jouw kantoor constant monitoren.

YAWI combineert een uitstekende zuivering met desinfectie van de lucht en maakt uitsluitend gebruik van filters van medische kwaliteit. Fijnstof, pollen, virussen, bacteriën en vluchtige organische stoffen worden radicaal aangepakt zodat personeelsleden en klanten vrij kunnen ademen.

Voldoen aan nieuwe wetgeving van FOD Volksgezondheid

Onze luchtreinigers met HEPA 13 of 14 filter voldoen aan de nieuwe wetgeving samengesteld door de FOD Volksgezondheid (kabinet van Frank Vandenbroucke). De nieuwe wet is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de binnenlucht in openbare ruimtes.

Voor de optimalisatie van de luchtkwaliteit zal luchtzuivering door luchtzuiveraars een belangrijke rol spelen. De wet zal ook een certificerings- en labellingsysteem invoeren om transparantie te verzekeren aan het publiek over de binnenluchtkwaliteit van alle gesloten publieke ruimtes.

Voor elk type ruimte en vervuiling is er een gepaste luchtzuiveringsoplossing. 

 

Wil jij meer te weten komen over de voordelen van gezuiverde lucht binnen jouw woning en de YAWI luchtzuiveringstechnologie?
Download dan hier onze brochure.

Zij genieten van zuivere lucht

 

Een gezond werkklimaat nastreven, klanten ontvangen in aangenaam gezuiverde ruimtes. Zo willen wij ons steentje bijdragen in de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Daarvoor deden we beroep op de kennis, professionaliteit en service van YAWI. 100% tevreden!  

Boekhoudkantoor Fisconté, Zwevegem

Vraag naar jouw voorstel op maat 

 

Elk kantoor of bureauruimte is anders, vraag daarom naar jouw luchtmeting en voorstel op maat. Zo weet je direct welk type toestel(len) jij nodig hebt.
Laat hieronder een bericht na, onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

VOLG YAWI OP: