Kennisbank

YAWI & Care by CEO’s 4 Climate slaan de handen in elkaar

mei 16, 2022 | Alle artikelen, Technologie

YAWI slaat de handen in elkaar met het Waregemse Care By CEO’s 4 Climate voor een gezonde leef- en werkomgeving. De mobiele luchtzuiveraars van YAWI zuiveren en desinfecteren de lucht terwijl De CRM Fog van Care zorgt voor een grondige oppervlaktedesinfectie. De combinatie van deze twee toestellen tilt de veiligheid van ruimtes naar een nóg hoger niveau. Micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels in de lucht en op oppervlaktes worden vernietigd waardoor elke ruimte een veilige en gezonde omgeving wordt.

Donderdag 4 mei werd in Track 75 in Harelbeke de samenwerking tussen YAWI Purifiers en Care by Ceo’s 4 Climate officieel ingehuldigd. Het restaurant doet al geruime tijd dienst als testruimte voor YAWI: de lucht wordt er constant gezuiverd en gemonitord. De ruimte is niet alleen vrij van bacteriën en virussen, het is er ook aangenamer vertoeven voor mensen met allergieën of astma. Zo getuigt Gilles Delombaerde, eigenaar van Track 75: “Ik ben zelf zeer gevoelig aan pollen en stof en merkte al snel een verschil. Bovendien zijn ook de geuren sterk verminderd en is er in het binnenvallend licht geen stof meer te zien”.

De YAWI luchtzuiveraars en de CRM Fog zijn beiden medisch goedgekeurd door de FOD volksgezondheid en werden de voorbije 2 jaar ook al ingezet in de strijd tegen het coronavirus. De federale overheid maakte bekend dat alle publiek toegankelijke ruimtes hun luchtkwaliteit tegen 2025 zullen moeten monitoren en bekendmaken. Het bewijs dat het belang van gezonde binnenlucht toeneemt, niet alleen in tijden van een pandemie maar ook voor algemene luchtwegproblemen of bv. om de wintergriep te vermijden.

Deze ondernemingen willen méér doen: ze zetten zich elke dag in om steeds meer mensen bewust te maken over de impact van luchtvervuiling. Hiervoor verdiepen ze zich in wetenschappelijk onderzoek en worden hun analyses en toestellen steeds aangepast aan nieuwe bevindingen. De luchtzuiveraars zijn er voor iedereen: risicopatiënten met aandoeningen zoals astma of allergieën, maar evengoed voor zij die elke dag willen genieten van gezonde lucht in huis of op het werk.

Meer informatie en bestellen kan via www.yawi-purifiers.com en https://care.crm.be/.

 

samenwerking Care
HEB JE EEN VRAAG OVER DE YAWI TOESTELLEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder !

VOLG YAWI OOK OP: