Kennisbank

Track 75

dec 27, 2021 | Alle artikelen, Testimonial

Gilles Delombaerde, eigenaar en kok van Track 75 in Harelbeke was de eerste persoon om een Yawi toestel in zijn zaak te testen. Gilles is zelf gevoelig aan pollen en stof. Na een korte bespreking wisten we dat de YMP1 geschikt was voor deze horecazaak.Het toestel werd in zijn restaurant gezet gedurende een aantal weken zodat we objectief en subjectief konden meten. Het objectief meten gebeurde door middel van een luchtpartikelmeter, een meting die we gratis uitvoeren. Het subjectieve aspect gebeurde vooral door te polsen naar hoe klanten en kennissen reageerden, zonder dat ze op de hoogte waren van de aanwezigheid van de luchtzuiveraar.

 

Ik wou mijn klanten altijd al het beste geven, en nu kan ik dit ook in een gezonde omgeving.

Gilles Delombaerde

Eigenaar, Kok, Track 75

De resultaten waren verbluffend. De meetwaarden bij de beginmeting (voor de plaatsing van toestel) toonden hoge waarden aan, er was dus een grote luchtvervuiling aanwezig in de zaak. Bij elke volgende meting zakten de waarden zienderogen. Gevoelsmatig was er ook een grote sprong voorwaarts: Gilles kon zonder last van zijn allergie aan het werk waardoor hij beter en geconcentreerder kon werken. De eerste dagen was de verwondering groot bij zowel zijn naasten als het personeel. Het binnenklimaat van het restaurant was sterk veranderd. Zo waren de geuren sterk verminderd en voelde de lucht minder zwaar aan. Er waren geen stofsporen meer te zien in het binnenvallend licht. Dat is een goede visuele indicatie van de werking van de luchtzuiveraar. Zelfs klanten waren opgetogen; degenen met een allergie of een vrees voor een besmetting met corona voelden zich comfortabeler en bleven wat langer tafelen, wat resulteerde in meer winst.

Het is een positief verhaal geworden. Het toestel heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen, de eigenaar heeft zijn scepticisme laten varen, het personeel komt met een gerust gevoel werken en er is bewustwording opgetreden bij de klant. Tot op vandaag blijven de waarden in Track 75 laag dankzij de luchtzuiveraar.

HEB JE EEN VRAAG OVER DE YAWI TOESTELLEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder !

VOLG YAWI OOK OP: