Ontvang je klanten in een gezonde omgeving dankzij
de YAWI luchtzuiveraar 

Gezond ademen, leven en genieten

De eerste Belgische luchtzuiveraar met CO2-sensor.

Een bezoek aan de kapper is een moment van zelfzorg en puur genieten. Wat als jij ervoor kan zorgen dat je klanten dit kunnen ervaren in een gezonde luchtkwaliteit? De YAWI luchtzuiveraar met ingebouwde CO2-meter zuivert en desinfecteert jouw lucht. De kans op besmettingen met COVID-19 en andere virussen daalt met 90%. Bovendien zuivert de luchtreiniger ook VOC’s, vluchtige organische stoffen die bv. vrijkomen bij het gebruik van spuitbussen en sprays. 

De YAWI luchtzuiveraar is een erkend hulpmiddel in de strijd tegen
Covid-19 en staat op de officiële lijst van de Federale Overheid. YAWI is de eerste Belgische luchtzuiveraar op de markt met ingebouwde CO2-sensor. 

Investeren in YAWI is een goede investering in betere luchtkwaliteit, met een compleet servicepakket. 

YP1-Yawi-luchtzuiveraar

De YAWI luchtzuiveraar zuivert o.a. vluchtige stoffen die vrijkomen uit haarsprays.

 

Wat halen de YAWI luchtzuiveraars uit de lucht? 

Terwijl we ademhalen worden we blootgesteld aan heel wat vervuilde stoffen. Onze luchtreinigingstoestellen reinigt de lucht en zuivert ook vieze geuren, ongezonde rook en vluchtige stoffen die vrijkomen uit spuitbussen en sprays. 

wat haalt een zuiveraar uit de lucht

    

YP1-Yawi-luchtzuiveraar

Hoe werken de YAWI luchtzuiveraars? 

De YAWI luchtreiniger is een Belgische ontwikkeling en een all-in-one oplossing die de drie meest toegepaste luchtreinigingstechnieken combineert: luchtfiltratie via medische HEPA-filters, luchtionisatie en UV-C-straling.  Het toestel zuigt binnenlucht op en laat deze circuleren door een combinatie van een UV-C-lamp en een reeks filters waarbij de vervuilde lucht vastgehouden en verwijderd wordt. Het resultaat is schone lucht dat in jouw binnenruimte uitgeblazen wordt. De YAWI luchtzuiveraars zijn officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19 en staan op de lijst opgemaakt door de Federale Overheidsdienst.  

Smartphone bediening

De zuiveraar kan via de touchscreen bediend worden, maar dankzij WiFi kan je toestel ook via de app bediend worden. Zo kan je de luchtkwaliteit vanop afstand controleren en bijsturen.

Koolstoffilter

De koolstoffilter vermindert CO2, verwijdert geuren en neutraliseert VOC’s. De filterlaag kan schadelijke gassen zoals formaldehyde, rook, geuren en VOC’s efficiënt en duurzaam absorberen. 

CO2-sensor

De sensor geeft een melding wanneer het CO2-gehalte te hoog is en het tijd is om de ruimte te ventileren en verse lucht in de ruimte te laten. 

Compleet servicepakket

De filters van de luchtzuiveraar worden op tijd vervangen door één van onze experts. Een vraag of advies nodig? Jouw persoonlijke expert helpt je graag verder. 

Mobiele zuiveraar

De luchtzuiveraar kan op elke plaats geïnstalleerd worden. Dankzij zijn mobiele karakter kan deze ook verplaatst worden in jouw kapsalon.

UV-C lichtsterilisatie

Krijg je bezoek? Zet dan de UV-C lamp aan zodat micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels) uit de lucht gefilterd worden. Deze technologie zorgt dat er 90% minder kans is op besmettingen.  

Fluisterstil

De zuiveraar maakt weinig lawaai. Dankzij zijn stille karakter kan de luchtreiniger ook perfect in kapsalons en schoonheids-instituten geplaatst worden zonder de klanten te storen.  

HEPA 13 of 14 filter

Elk toestel beschikt over een medische HEPA filter. Onze plus-toestellen zijn uitgerust met een HEPA 14 filter, wat ze ideaal maakt voor mensen met allergieën, astma en andere luchtwegenklachten. 

YMB1+

Een luchtzuiveraar voor elk kapsalon

Hoe kies ik een toestel dat in mijn kapsalon past?

Oppervlakte van je kapsalon

Afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte, heb je een ander type luchtreiniger nodig. De standaardtoestellen (HEPA 13) worden ingedeeld in drie klassen: tot 48m², tot 84m² en tot 94m².  De plustoestellen (HEPA 14) reinigen ruimtes tot 38m², 65m² en 94m². Een combinatie van meerdere toestellen is mogelijk. 

HEPA 13– of HEPA 14-filter

De YAWI toestellen worden opgesplitst in twee groepen: toestellen met medische HEPA 13-filter en toestellen met medische HEPA 14-filter. Onze standaardtoestellen (HEPA 13) verwijderen virussen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen met een efficiëntie van 99,95%. Dit type toestel voldoet aan alle vereisten voor horecazaken. 

De luchtzuiveraars met HEPA 14-filter zijn geschikt voor mensen met allergieën en andere aandoeningen die effect hebben op de luchtwegen. Deze filter zuivert nóg fijnere deeltjes en verwijdert tot 99,99% van alle verontreinigende stoffen in de lucht.  

Twijfel je over het toestel dat past in jouw kapsalon?
Neem dan zeker contact op met onze YAWI experts. Zij komen met veel plezier een gratis luchtmeting uitvoeren zodat jij in het juiste toestel investeert. 

wAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 

Dankzij de luchtzuiveraar kunnen mijn klanten in alle veiligheid dineren aan boord van de Ahoi.

Stefaan, Eigenaar Bar - Bistro - Bootel Ahoi

Ik wou mijn klanten altijd al het beste geven, en nu kan ik dit ook in een gezonde omgeving. De resultaten van de luchtmeting in mijn zaak waren verbluffend. Op voorhand was er een grote luchtvervuiling aanwezig. Met de zuiveraar verbeterde de kwaliteit aanzienlijk. De geuren waren ook sterk verminderd. In binnenvallend lucht is er ook geen stof meer te zien. Ik merkte ook zelf een verschil want ik heb last van pollen. Zeer tevreden met mijn investering. 

Gilles, Eigenaar & kok bij Track 75

Een gezond werkklimaat nastreven, klanten ontvangen in aangenaam gezuiverde ruimtes. Zo willen wij ons steentje bijdragen in de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Daarvoor deden we beroep op de kennis, professionaliteit en service van YAWI. 100% tevreden! 

Boekhoudkantoor Fisconté - Zwevegem

hEB JE EEN VRAAG VOOR ONZE EXPERTS?

 

Heb je een vraag over één van onze toestellen? Niet helemaal zeker welk toestel bij jou past? Laat dan hier een berichtje na, onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

VOLG YAWI OP: