Een luchtmeting in jouw onderneming of zaak.
Voor je klanten, je personeel en jezelf.
Wat kan je verwachten?
Bij aankomst meten we de luchtkwaliteit op via een luchtpartikelmeter. Daarna ventileren en verluchten we de ruimte en meten we wat de effecten daarvan zijn. Tot slot laten we de luchtzuiveraar zijn werk doen en meten we opnieuw de luchtkwaliteit. Na de luchtmeting weet je exact hoeveel vervuilde partikels er door de lucht zweven wanneer je een ruimte ventileert, zuivert of afgesloten laat. Zo weet je ook wanneer je de opgelegde grenzen overschrijd.
Wat als de opgelegde grenzen overschreden worden?
Wanneer de luchtwaardes de grenzen overschrijden en ventilatie alleen niet volstaat, bekijken we hoe we dit machinaal kunnen aanpakken om aan alle normen te voldoen. De overheid voorziet een certificaat voor luchtzuiveraars die aan bepaalde voorwaarden voldoen. Één van de voorwaarden is dat de filtering gebeurt via een HEPA filter of via UVC licht. Het resultaat die deze filters bereiken wordt uitgedrukt in CADR P (pollen) en CADR F (fijnstof), dit toont aan hoeveel gefilterde lucht de luchtzuiveraar kan voorzien. De beste luchtzuivering gebeurt wanneer zowel een HEPA filter als een UVC licht aanwezig zijn in de machine om de lucht te zuiveren.
Luchtmeting voor jouw zaak
De verplichting van de CO2 meter was de eerste stap. Maar is ventileren bij CO2 alarm voldoende om de lucht in jouw zaak voldoende te zuiveren?Vraag hier je luchtmeting aan en ontdek of de luchtkwaliteit in jouw zaak voldoet aan de normen.
Vraag hier jouw luchtmeting aan
De luchtzuiveraar in actie.
Testimonial restaurant Track 75
Gilles Delombaerde, eigenaar en kok van Track 75 in Harelbeke was de eerste persoon om een Yawi toestel in zijn zaak te testen. Gilles is zelf gevoelig aan pollen en stof. Na een korte bespreking werd de YMP1 in zijn zaak geplaatst zodat de luchtkwaliteit objectief en subjectief gemeten kon worden. De resultaten en de volledige testimonial lees je via onderstaande knop.
Hoe werken de YAWI luchtzuiveraars?
De Yawi luchtzuiveraars beschikken over een CO2-sensor en zijn uitgerust met verschillende functies voor de optimalisatie van luchtzuivering.
De luchtzuiveraars zuigen binnenlucht op en laat deze circuleren door een combinatie van een UV-C lamp en een reeks filters waarbij de vervuilde lucht vastgehouden en verwijderd wordt.
Het resultaat is schone lucht dat in jouw binnenruimte uitgeblazen wordt.
HEPA 13 of 14 filter
Elk toestel beschikt over een HEPA filter. Onze plus-toestellen zijn uitgerust met een HEPA 14 filter wat ze ook geschikt maakt voor medische doeleinden.
CADR-waarde
De Clean Air Delivery Rate geeft aan hoeveel kubieke meter de luchtreiniger zuivert per uur. Hoe hoger de waarde, hoe sneller de luchtzuiveraar vervuiling uit de lucht kan verwijderen.
CO2-sensor
De sensor geeft een melding wanneer het CO2-gehalte te hoog is en het tijd is om de ruimte te ventileren en verse lucht in de ruimte te laten.
UV-C lichtsterilisatie
De UV-C lamp maakt micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels) onschadelijk voordat deze de filters bereiken.
Luchtzuivering
De luchtzuiveraar zuivert de lucht. CO2 kan nooit omgezet worden in zuurstof. Luchtverversing en luchtzuivering gaan wel hand in hand.
Ionisatie
Hierbij worden virussen en bacteriën buiten het toestel vernietigd
Smartphone bediening
Dankzij WiFi kan je toestel zowel handmatig als via de app bediend worden. Zo kan je de luchtkwaliteit vanop afstand controleren en bijsturen.
Touchscreen bediening
Via het touchscreen kunnen de verschillende functies bediend worden: timer, kinderslot, draaistand… Op het touchscreen kan je aflezen wanneer de filter vervangen moet worden.
WIL JE MEER TE WETEN KOMEN OVER HOE JIJ JOUW binnenruimte GEZOND KAN HOUDEN?
CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND
Heb jij een vraag over de technologie van onze toestellen? Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder!