Investeer in een
gezonde & veilige werkomgeving
met een YAWI luchtzuiveraar 

Gezond ademen, leven en werken

Gezonde lucht in kantoren en vergaderzalen.

Een kantoorjob uitoefenen betekent het grootste deel van de dag doorbrengen in binnenruimtes. Binnenlucht is tot vijf keer meer vervuild dan buitenlucht en virussen en bacteriën zoals griep en Covid-19 verspreiden zich gemakkelijk via aerosolen in de lucht. 

De YAWI luchtreiniger zuivert de aangevoerde binnen- en buitenlucht en vermindert de kans op griep en coronabesmettingen op het werk tot 90%. Ook concentratieproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn en irritatie van de ogen, neus en luchtwegen verminderen aanzienlijk. 

Een betere luchtkwaliteit verbetert de prestaties van je werknemers en verhoogd te tevredenheid. Dankzij de CO2-meter en de luchtzuiveringstechnologie kan je personeel altijd in een veilige omgeving verder werken. 

De YAWI luchtzuiveraar is een slimme investering voor betere luchtkwaliteit met een compleet servicepakket. Onze toestellen zijn bovendien erkend als officieel hulpmiddel in de strijd tegen Covid-19 en staan op de lijst opgesteld door de federale overheid. 

YP1-Yawi-luchtzuiveraar

De YAWI luchtzuiveraar is een erkend hulpmiddel in de strijd tegen Covid-19. 

 

Wat halen de YAWI luchtzuiveraars uit de lucht? 

Terwijl we ademhalen worden we blootgesteld aan heel wat vervuilde stoffen. Onze luchtreinigingstoestellen verzachten allergieën, astma en andere luchtwegenklachten en doden virussen en bacteriën. Een luchtreiniger laat je ook genieten van gezonde lucht zonder fijnstof, vieze geuren en ongezonde rook.

wat haalt een zuiveraar uit de lucht

    

YP1-Yawi-luchtzuiveraar

Hoe werken de YAWI luchtzuiveraars? 

De YAWI luchtreiniger is een Belgische ontwikkeling en een all-in-one oplossing die de drie meest toegepaste luchtreinigingstechnieken combineert: luchtfiltratie via medische HEPA-filters, luchtionisatie en UV-C-straling.  Het toestel zuigt binnenlucht op en laat deze circuleren door een combinatie van een UV-C-lamp en een reeks filters waarbij de vervuilde lucht vastgehouden en verwijderd wordt. Het resultaat is schone lucht dat in jouw binnenruimte uitgeblazen wordt. De YAWI luchtzuiveraars zijn officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19 en staan op de lijst opgemaakt door de Federale Overheidsdienst.  

Mobiele zuiveraar

De luchtzuiveraar kan op elke plaats in huis geïnstalleerd worden. Dankzij zijn mobiele karakter kan deze ook verplaatst worden. 

Koolstoffilter

De koolstoffilter vermindert CO2, verwijdert geuren en neutraliseert VOC’s. De filterlaag kan schadelijke gassen zoals formaldehyde, rook, geuren en VOC’s efficiënt en duurzaam absorberen. 

CO2-sensor

De sensor geeft een melding wanneer het CO2-gehalte te hoog is en het tijd is om de ruimte te ventileren en verse lucht in de ruimte te laten.

UV-C lichtsterilisatie

Krijg je bezoek? Zet dan de UV-C lamp aan zodat micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels) uit de lucht gefilterd worden. Deze technologie zorgt dat er 90% minder kans is op besmettingen.  

Smartphone bediening

De zuiveraar kan via de touchscreen bediend worden, maar dankzij WiFi kan je toestel ook via de app bediend worden. Zo kan je de luchtkwaliteit vanop afstand controleren en bijsturen.

Compleet servicepakket

De filters van de luchtzuiveraar worden op tijd vervangen door één van onze experts. Een vraag of advies nodig? Jouw persoonlijke expert helpt je graag verder. 

Fluisterstil

De zuiveraar maakt weinig lawaai. Dankzij zijn stille karakter kan de luchtreiniger ook perfect in kantoorruimtes geplaatst worden.  

HEPA 13 of 14 filter

Elk toestel beschikt over een medische HEPA filter. Onze plus-toestellen zijn uitgerust met een HEPA 14 filter, wat ze ideaal maakt voor mensen met allergieën, astma en andere luchtwegenklachten. 

YMB1+

Een luchtzuiveraar voor elke kantoorruimte & vergaderzaal

Hoe kies ik een toestel dat in mijn ruimte past?

Oppervlakte van je kantoorruimte of vergaderzaal

Afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte, heb je een ander type luchtreiniger nodig. De standaardtoestellen (HEPA 13) worden ingedeeld in drie klassen: tot 48m², tot 84m² en tot 94m².  De plustoestellen (HEPA 14) reinigen ruimtes tot 38m², 65m² en 94m².

HEPA 13– of HEPA 14-filter

De YAWI toestellen worden opgesplitst in twee groepen: toestellen met medische HEPA 13-filter en toestellen met medische HEPA 14-filter. Onze standaardtoestellen (HEPA 13) verwijderen virussen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen met een efficiëntie van 99,95%. Dit type toestel voldoet aan alle vereisten voor kantoren en vergaderzalen. 

De luchtzuiveraars met HEPA 14-filter zijn geschikt voor mensen met allergieën en andere aandoeningen die effect hebben op de luchtwegen. Deze filter zuivert nóg fijnere deeltjes en verwijdert tot 99,99% van alle verontreinigende stoffen in de lucht.  

wAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 

Een gezond werkklimaat nastreven, klanten ontvangen in aangenaam gezuiverde ruimtes. Zo willen wij ons steentje bijdragen in de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Daarvoor deden we beroep op de kennis, professionaliteit en service van YAWI. 100% tevreden! 

Boekhoudkantoor Fisconté - Zwevegem

Ik heb mijn eigen schoonheids- en nagelinstituut. Aangezien mijn instituut een kleine oppervlakte heeft, moest ik telkens het raam openzetten. Dankzij de YMB1 kan ik nu mijn klanten verwennen in gezonde lucht zonder dat het koud wordt. 

Nathalie, Bzen Kortrijk

Dankzij de luchtzuiveraar kunnen mijn klanten in alle veiligheid dineren aan boord van de Ahoi.

Stefaan, Eigenaar Bar - Bistro - Bootel Ahoi

hEB JE EEN VRAAG VOOR ONZE EXPERTS?

 

Heb je een vraag over één van onze toestellen? Niet helemaal zeker welk toestel bij jou past? Laat dan hier een berichtje na, onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

VOLG YAWI OP: