Kennisbank

Is jouw school klaar voor het nieuwe schooljaar?

aug 25, 2022 | Binnenklimaat, Technologie

1 september staat voor de deur. Een nieuw schooljaar begint voor honderdduizenden leerlingen, studenten en leerkrachten. En dat betekent veel volk in relatief kleine ruimtes.

We hebben allemaal zelf aan de schoolbanken gezeten. Wie werd er niet moe in de namiddag (of voormiddag)? Had jij ook al na de eerste week een loopneus of hoofdpijn?

 

Waarom investeren in gezonde lucht?

De luchtkwaliteit in onze scholen speelt een belangrijke rol in de leerontwikkeling van onze scholieren. Hoe minder optimaal, hoe sneller leerlingen en leerkrachten afgeleid geraken. Bovendien weten we sinds de coronacrisis dat verluchting van kleine binnenruimtes essentieel is tegen de verspreiding van virussen. Maar hoe koud zal het niet zijn voor scholieren in de winter?

Je hebt wel door dat gezonde lucht belangrijk is voor het fysieke, medische en mentale welzijn van leerlingen, leerkrachten, onderhoudspersoneel, opvoeders enzoverder. YAWI is jouw oplossing. Onze toestellen filteren, desinfecteren en zuiveren de lucht waardoor het leefklimaat in schoolgebouwen en andere ruimtes verbetert. Ervaar de volgende voordelen:

  • Gezonde lucht voor leerlingen en leerkrachten met medische kwaliteit
  • Betere concentratie en minder ziekten die verspreiden
  • Filtert de lucht zonder af te leiden
  • Behoudt de warmte in de wintermaanden
  • Vraagt weinig aandacht
  • Bestuurbaar vanop afstand
  • Laag in energieverbruik

 

CVO Miras

CVO Miras start het nieuwe schooljaar met gezonde binnenlucht. Na een proefproject met onze toestellen gaf het bestuur haar akkoord om onze luchtzuiveraars te implementeren in hun gebouwen. Resultaat? Gezonde en gefilterde lucht voor iedereen!

Het is nog niet te laat. Start jouw proefproject met YAWI en ervaar zelf alle voordelen die een luchtzuiveraar heeft. Contacteer ons hier.

HEB JE EEN VRAAG OVER DE YAWI TOESTELLEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder !

VOLG YAWI OOK OP: