Kennisbank

Heb jij op kantoor al gezonde lucht?

jun 30, 2022 | Binnenklimaat

Of heb je ook het gevoel dat je vaak vermoeid achter je computerscherm werkt? Bij een werkomgeving waar de luchtkwaliteit niet optimaal is, komen er allerlei nadelen naar boven drijven.

Als werknemer voel je je vaak meer vermoeid en is werken lastiger. Hoofdpijn is geen uitzondering en ziektes verspreiden zich sneller. Het raam openzetten kan, maar heeft de buitenomgeving wel schone lucht? En wat met slecht of koud weer? Met een jas aan werken is voor niemand aangenaam.

Als werkgever ervaar je daar directe gevolgen van. Werkgevers die niet gezond zijn, renderen minder. Je loopt mogelijk veel geld mis! Bovendien is het tegen 2025 een vereiste vanuit de Federale Overheid dat je als organisatie de luchtkwaliteit monitort en de resultaten deelt met een centrale databank. Jij wil toch niet slecht scoren, hé?

Investeer daarom in kwaliteitsvolle lucht. Want gezonde lucht is een basisrecht voor iedereen binnen een organisatie. YAWI filtert jouw kantoorruimte en voorziet iedereen van een optimale luchtkwaliteit. Geen CO2 meer in de lucht, geen onfrisse geuren meer, minder vermoeidheid en minder ziekten in de lucht. Gevolg, het welzijn en de resultaten van jouw werknemers stijgen! YAWI monitort bovendien jouw luchtkwaliteit en voldoet aan alle vereisten die de Federale Overheid oplegt tegen 2025.

Wil jij ook een gezond klimaat op kantoor? Vertel het aan je baas! Ben je zelf de baas? Ontdek dan hier onze producten of contacteer ons voor meer informatie. We helpen je graag!

HEB JE EEN VRAAG OVER DE YAWI TOESTELLEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder !

VOLG YAWI OOK OP: