De kracht van Yawi

INNOVATIEF

We ademen zuurstof in en ademen CO2 uit. Wanneer het CO2 gehalte stijgt, daalt de luchtkwaliteit. De Yawi luchtzuiveraars Iaten je weten wanneer het CO2 gehalte in de ruimte te hoog is en het dus tijd is om te ventileren. Bij het ventileren zorg je voor verse lucht en verdwijnt de CO2. Luchtzuiveraars zetten CO2 niet om in verse zuurstof, daarom is het belangrijk om te blijven ventileren. Bij het ventileren komt er opnieuw vervuilde lucht binnen, waarbij de luchtzuiveraar opnieuw doet waarvoor hij gemaakt is : zuiveren! Luchtverversing en luchtzuivering kunnen perfect hand in hand samenwerken dankzij de aanwezigheid van de CO2 sensor. Zo blijf je perfect op de hoogte van hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit.

YH2
YP1-Yawi-luchtzuiveraar

DESINFECTEREND

De UV-C lamp maakt micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels) onschadelijk voordat deze de filters bereiken. De UV-C straling met een golflengte van 254 nm wordt hier kunstmatig geproduceerd met een UV-C lamp en heeft een kiemdodend effect. Dankzij de behuizing van de Yawi luchtzuiveraar is de straling niet gevaarlijk voor mens en dier. De functie UV ontsmetting kan in- of uitgeschakeld worden, maar kan interessant zijn bij jaarlijkse griepgolven om zo de overdracht van ziekten te verminderen, zowel thuis als op werkvloer.

FILTERS VAN MEDISCHE KWALITEIT

HEPA filters (High Efficiency Particulate Air) zijn kwaliteitsvolle filters met een grote capaciteit om kleine deeltjes te filteren. Deze filters kunnen tot 99,995% van virussen, bacteriën, allergenen en andere vervuilende stoffen verwijderen. HEPA filters kunnen ook de kans op verspreiding van virussen verkleinen, daar de virus opgevangen wordt door de filters. Voor mensen die een zuivere levenskwaliteit wensen is de HEPA 13 filter voldoende. Maar voor diegene met astma, allergieën of ademhalingsproblemen of voor gevoelige omgevingen is een HEPA 14 filter met de hoogste medische norm onontbeerlijk.

YH2

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

Zuiveringstechnologie van ziekenhuiskwaliteit

Getest door SGS & onafhankelijke labo’s

Virusvrije filter technologie

0.1um medische kwaliteit HEPA

99,9% bacteriële verwijderingsgraad

254nm UVC- lichtsterilisatie

Hoge CADR (Clean Air Delivery Rate)

HEPA H14 H13 filters met een lange levensduur

WIL JE MEER TE WETEN KOMEN OVER HOE JIJ JOUW binnenruimte GEZOND KAN HOUDEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Heb jij een vraag over de YAWI toestellen? Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder!

VOLG YAWI OOK OP: