De kracht van YAWI

BELGISCH ONTWERP VAN TOPNIVEAU

Onze luchtreinigers zijn geschikt voor ruimtes tot maar liefst 170m2. Afhankelijk van de ruimte en de context hebben we voor iedere situatie een andere luchtzuiveraar. Onze toestellen zijn bovendien de eerste op de markt met een ingebouwde co2-sensor. Zo kan je de luchtkwaliteit en de co2-waarden constant monitoren.

 YAWI combineert een uitstekende zuivering met desinfectie van de lucht en maakt uitsluitend gebruik van filters van medische kwaliteit. Fijnstof, pollen, virussen, bacteriën en vluchtige organische stoffen worden radicaal aangepakt zodat iedereen vrij kunnen ademen.

YH2

Erkend door de FOD Volksgezondheid

De YAWI luchtzuiveraars zijn de eerste luchtreinigers van Belgische ontwikkeling die beschikken over ionisatie, een medische HEPA-13 of -14 filter én een CO2-sensor. Al onze toestellen voldoen aan de Europese normen en zijn officieel goedgekeurd als efficiënte hulpmiddelen in de strijd tegen Covid-19 en staan op de lijst opgemaakt door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid.

YP1-Yawi-luchtzuiveraar

DESINFECTEREND

De UV-C lamp maakt micro-organismen (virussen, bacteriën en schimmels) onschadelijk voordat deze de filters bereiken. De UV-C straling met een golflengte van 254 nm wordt hier kunstmatig geproduceerd met een UV-C lamp en heeft een kiemdodend effect. Dankzij de behuizing van de YAWI luchtzuiveraar is de straling niet gevaarlijk voor mens en dier. De functie UV ontsmetting kan in- of uitgeschakeld worden, maar kan interessant zijn bij jaarlijkse griepgolven om zo de overdracht van ziekten te verminderen, zowel thuis als op werkvloer.

FILTERS VAN MEDISCHE KWALITEIT

HEPA filters (High Efficiency Particulate Air) zijn kwaliteitsvolle filters met een grote capaciteit om kleine deeltjes te filteren. Deze filters kunnen tot 99,995% van virussen, bacteriën, allergenen en andere vervuilende stoffen verwijderen. HEPA filters kunnen ook de kans op verspreiding van virussen verkleinen, daar de virus opgevangen wordt door de filters. Voor mensen die een zuivere levenskwaliteit wensen is de HEPA 13 filter voldoende. Maar voor diegene met astma, allergieën of ademhalingsproblemen of voor gevoelige omgevingen is een HEPA 14 filter met de hoogste medische norm onontbeerlijk.

YH2

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

Zuiveringstechnologie van ziekenhuiskwaliteit

Getest door SGS & onafhankelijke labo’s

Virusvrije filter technologie

0.1um medische kwaliteit HEPA

99,9% bacteriële verwijderingsgraad

254nm UVC- lichtsterilisatie

Hoge CADR (Clean Air Delivery Rate)

HEPA H14 H13 filters met een lange levensduur

WIL JE MEER TE WETEN KOMEN OVER HOE JIJ JOUW binnenruimte GEZOND KAN HOUDEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Heb jij een vraag over de YAWI toestellen? Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder!

VOLG YAWI OOK OP: