Kennisbank

Binnenkort is het weer kouder, is jouw binnenruimte er klaar voor?

okt 7, 2022 | Binnenklimaat, Technologie

Daar is de herfst. De periode waarin we afscheid nemen van de warmte, de shortjes maar ook de terrasjes. Jouw klanten komen vaker binnen zitten om te genieten van hun koffie of pintje.

 

Binnen zitten? Lekker gezellig!

Jij wil toch ook dat iedereen die een drankje komt drinken of een hapje komt eten de beste ervaring krijgt? Want een goede ervaring zorgt er niet enkel voor dat klanten terugkomen, ze vertellen het vaak verder aan al hun vrienden. Wat een potentieel!

Maar dat potentieel dreigt een potentieel te blijven. We hebben allemaal een naar gevoel als we terugdenken aan al die maatregelen tijdens de covid-19 pandemie. Mensen snakten zo hard naar het nieuwe normaal, maar de dreiging lag telkens opnieuw op de loer. Verlucht uw binnenruimtes, werd er gezegd. Maar zo haal je de koude en schadelijke stoffen zoals fijnstof of ozon naar binnen. Dat is voor niemand plezant.

Bovendien wordt het vanaf 2025 verplicht om de luchtkwaliteit bekend te maken aan bezoekers. En jij wil toch geen slechte score voorleggen?

 

Bye Bye potentieel? Niet als het van ons afhangt!

Denk vooruit met YAWI. Onze toestellen zijn speciaal ontworpen om de lucht in kleine en grote binnenruimtes in een mum van tijd te filteren, desinfecteren en zuiveren. Daarnaast hebben alle toestellen werkzame medische kwaliteit. Gezonde lucht in jouw zaak heeft talloze voordelen:

  • Voorzie gezonde lucht voor jouw klanten die meer kunnen genieten van hun ervaringen
  • Hou de warmte (en gezelligheid) binnen en de ziektes buiten
  • Verlicht subtiel de vermoeidheid bij jouw personeel die minder fouten maakt
  • Investeer in de toekomst en wees voorbereid op de nieuwe medische wetgeving
  • Geef iedereen een veilig gevoel

Bovendien bevatten alle toestellen een CO2-meter die de luchtkwaliteit blijft meten. Bij een ondermaatse luchtkwaliteit wordt de lucht gefilterd en stijgt de kwaliteit terug.

Bedien onze toestellen vanop afstand via onze app. Zo blijf jij altijd jouw luchtkwaliteit monitoren. Wist je trouwens al dat onze toestellen goedgekeurd zijn door de Federale overheid als ventilatiezuiveringsproduct tegen Covid-19? Ideaal voor in jouw zaak.

Voorzie jouw binnenruimte met schone en zuivere lucht. Ontdek ons aanbod in onze webshop.

Heb je vragen? Stuur ons gerust een bericht. We helpen je graag!

HEB JE EEN VRAAG OVER DE YAWI TOESTELLEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder !

VOLG YAWI OOK OP: