De Yawi luchtzuiveraar in jouw commerciële ruimte

OP ZOEK NAAR EEN LUCHTZUIVERAAR DIE BIJ JOU PAST?

 De Yawi luchtzuiveraars kunnen ruimtes tot 200m² voorzien van verse lucht. Afhankelijk van de indeling van de ruimte kan je één of meerdere luchtzuiveraars combineren.

Dankzij de eenvoudige bediening, het elegante design en de fluisterstille werking ondervinden je personeelsleden en/of klanten geen last van de luchtreinigers. Bovendien zorgt de geïntegreerde CO2-sensor dat je ten allen tijde de voorgeschreven richtlijnen over CO2-waarden kan opvolgen.

HEPA 13 filter

De HEPA 13 filter van medische kwaliteit verwijdert tot 99,95% van alle virussen, bacteriën en verontreinigende stoffen. Via een display op de luchtzuiveraar kan je zien wanneer de filter vervangen dient te worden.

CO2-sensor

De sensor geeft een melding wanneer het CO2-gehalte te hoog is en het tijd is om de ruimte te ventileren en verse lucht in de ruimte te laten.

Bediening via touchscreen

Via een touchscreen kan de stand van de luchtzuiveraar aangepast worden, kan er een kinderslot en timer ingesteld worden en de UV-C lamp in- en uitgeschakeld worden.

Smartphone bediening

Dankzij WiFi kan je toestel zowel handmatig als via de app bediend worden. Zo kan je de luchtkwaliteit vanop afstand controleren en bijsturen.

YP1-Yawi-luchtzuiveraar

De Yawi luchtzuiveraar doet meer dan zuiveren alleen

Combineer luchtzuivering én

CO2-meting

CO2-meter

De Yawi luchtzuiveraar is de eerste in zijn soort uitgerust met een CO2-sensor. Dankzij deze sensor geeft de installatie aan wanneer het tijd is om de ruimte te ventileren en nieuwe lucht binnen te laten.

Wist je dat het in België sterk aangeraden wordt om een CO2-sensor te plaatsen in o.a. klaslokalen, horeca en kapperszaken? Dankzij de Yawi luchtzuiveraar mét CO2-sensor kan je niet alleen de luchtkwaliteit meten maar deze ook verbeteren.

Hepa 13/14 filter

Elk Yawi toestel is voorzien van een HEPA 13 of HEPA 14 filter van medische kwaliteit. Deze filter verwijdert aerosolen, virussen, bacteriën, micropartikels en ziektekiemen.

De HEPA filter is essentieel voor een zuivere levenskwaliteit en helpt ook klachten van astma, allergieën en ademhalingsproblemen verminderen. Dankzij deze filter worden tot 99,995% van alle verontreinigende stoffen uit de lucht verwijdert.

LAAT EEN LUCHTKWALITEITSMETING UITVOEREN

Heb je niet onmiddellijk een idee welke luchtzuiveraar(s) noodzakelijk is/zijn om jouw ruimte van zuivere lucht te voorzien? Onze Yawi expert komt graag bij jou langs om een luchtmeting uit te voeren en je te adviseren welke Yawi luchtreinigers geschikt zijn voor jou.

Hoe verloopt een luchtkwaliteitsmeting?

Tijdens deze meting wordt eerst de volledige oppervlakte van de ruimte opgemeten. Daarna wordt de luchtkwaliteit gemeten met een professionele luchtkwaliteitsmeter en CO2-meter.

Na de opmetingen krijg je van jouw Yawi expert een rapport toegestuurd met de resultaten en aanbevelingen over welk toestel het meest geschikt is. Verder wordt er ook uitleg gegeven over hoe je de ruimte optimaal kan ventileren om goede CO2-waarde te bekomen.

Indien jouw ruimte drie of meer toestellen nodig heeft om aan optimale luchtzuivering te doen, dan voert onze expert deze luchtmeting helemaal gratis uit.

Hoe kan ik een luchtmeting aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in een luchtkwaliteitsmeting voor jouw commerciële ruimte? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en geef wat meer informatie over de op te meten ruimte. Onze Yawi expert neemt zo snel mogelijk contact met je op om de meting in te plannen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via info@yawi-purifiers.com of 056 70 10 46.

 

 

WIL JE MEER TE WETEN KOMEN OVER HOE JIJ JOUW binnenruimte GEZOND KAN HOUDEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Heb jij een vraag over de technologie van dit YAWI toestel? Vul het formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder!

VOLG YAWI OOK OP: