Kennisbank

3 manieren om jouw allergiehoofdpijn tegen te gaan

feb 22, 2023 | Uncategorized

Miljoenen mensen hebben allergieën. Maar wat is een allergie precies? Het is jouw lichaam dat je afweersysteem activeert bij reactie met een bepaalde stof. Zo kan je bijvoorbeeld allergisch zijn aan pollen. Bepaalde stoffen die allergieën veroorzaken zitten in de lucht.

Die allergieën kunnen ook vervelende en hardnekkige hoofdpijn veroorzaken. Het is daarom noodzakelijk om over methodes te beschikken die langdurige verlichting bieden. Hieronder noemen we drie manier om jouw allergiehoofdpijn een pak draaglijker te maken.

Raadpleeg een arts

Het is logisch om bij het vermoeden van allergiehoofdpijn, eerst jouw dokter te raadplegen. Toch vergeten veel mensen deze cruciale stap. Jouw arts kan je symptomen diagnosticeren en bijhorende oplossingen aanbieden. Als je klachten verergeren, desondanks onderstaande remedies, raadpleeg dan zeker een arts.

Water is je beste vriend

Er zijn verschillende manier om met water jouw hoofdpijn te verlichten. Deze manieren lossen jouw allergiehoofdpijn niet permanent op, maar temperen de pijn even.

  • Een warme, vochtige handdoek aanbrengen op jouw gezicht.
  • Veel vocht drinken, dit helpt het slijm te verminderen dat een verstopte neus veroorzaakt.
  • Water koken en daarna de stoom inademen terwijl je je hoofd bedekt met een handdoek, doet ook wonderen. Die handdoek heb je nodig om ervoor te zorgen dat de stoom zich niet verspreidt.

Gezuiverde lucht

Als onzuivere lucht jouw grootste oorzaak is van allergiehoofdpijn, dan kijk je best eens in de richting van een luchtzuiveraar. Wij ontwierpen onze luchtzuiveraars zo dat ze verschillende stoffen in de lucht, die allergieën veroorzaken, opvangen.

Tegelijk kunnen onze YAWI luchtzuiveraars ook bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers uit de lucht filteren. Door onze hoogwaardige filters kunnen we garanderen dat jouw binnenlucht een pak beter zal worden en je allergiehoofdpijn zal verlichten.

Heb je vragen over onze YAWI luchtzuiveraars? Stuur ons gerust een bericht. We helpen je graag!

HEB JE EEN VRAAG OVER DE YAWI TOESTELLEN?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder !

VOLG YAWI OOK OP: